Ve znamení návštěv

24.03.2012 20:24

U miminek žádné změny nenastaly, to že stále rostou a přibývají je už ohraná písnička, i když pravdivá. Stále dostávají 3x denně granulky a stále je Bolča přikojuje, sice už ne tak často, ale když má plná vemínka, tak se u nich na chvíli zastaví, mimča ji okamžitě obsypou, navěsí se na ni a pijí jako o závod, protože vědí, že ona takhle dlouho stát už (s jejich ostrými zoubky) nevydrží. Zítra budeme mimča potřetí odčervovat a přibližně do týdne od odčervení by měli jít na očkování a tetování, to bude pláče, ale nedá se nic dělat :-(

Dnes jsme tu měli dvě návštěvy (takové ty stálé, jako kamarádku se synkem a kamarády dětí, ty už nepočítám, to už je naše dennodenní socializace :-D) , ráno přijeli rodiče a malí sourozenci přítele naší dcery, takže se mimča opět měla možnost pomazlit s malými dětmi. A odpoledne přijela Aischenčina rodina, Aischenka se docela předváděla, řádila jako divá až do úplného vybití svých baterek....na konci návštěvy lehla s nohou do misky s vodou a spala jak Šípková Růženka, když jsem ji zvedala ze země, byla úplně hadrová. Jen jsem ji přenesla ven k sourozencům a zalezla do nejzazšího kouta boudy a pokračovala ve spánku. 

Jsou opravdu úžasní, vždy si hodinku hrají a řádí a pak všichni najednou padnou na jednu hromadu a nic s nima nehne, dokud se nevyspí a tím nedobijí své baterky. A pak jedou nanovo.

Zítra ráno očekáváme páníčky Ambrušky, tak doufám, že je nezastihnou ležící spící, ale že jim taky ukáží, jací jsou to divoši :-)

Teď večer už jsou všichni napapaní a tráví granulky hezky ve spánku, tak vám i za ně přeji dobrou noc :-)